Iedereen krijgt bij Taco Y Mas in Almere de kans om snel, lekker, betaalbaar én gezond te eten!

 

Wij zien en horen dat met name jongeren veel aandacht hebben voor hun gezondheid. En dat snappen wij! De Mexicaanse keuken staat bekend om gerechten vol kleur door uiteenlopende ingrediënten zoals avocado’s, tomaten, pepers, maïs, koriander én bonen. Bonen zijn supergezond, want ze brengen een aantal gezondheidsvoordelen met zich mee, waaronder het verlagen van het cholesterol, de bloedsuikerspiegel en het verhogen van het aantal gezonde darmbacteriën.

Voel je fitter

We willen met Taco Y Mas de eetgewoonten van mensen positief veranderen. We gebruiken bijvoorbeeld weinig brood, maar komen met alternatieven voor een gezonde lunch of tussendoortje. Wij gebruiken geen toegevoegde conserveringsmiddelen, maar verse ingrediënten, die optimale voedingswaarde hebben, waardoor je een voldaan gevoel hebt. Omdat je eten niet wordt omgezet in suikers, voel je je fitter en smaakt het beter. Dát is pas Freshfood!

Kom genieten

Of je nu kiest voor een burrito, tortilla, nachos, taco of enchilada, wij gaan ons best doen voor iedereen die kwaliteit, smaak, versheid en gezondheid belangrijk vindt. Wij hopen dat onze gasten even hun zorgen kunnen vergeten en komen genieten van het lekkere eten en gezellige sfeer bij Taco Y Mas in Almere.

 

Want Mexican Food Makes Happy People!

Blijf op de hoogte van onze HOT deals!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief