Bij Taco Y Mas krijgt iedereen de kans om snel, lekker, betaalbaar én gezond te eten

In een duurzame wereld smaakt het eten beter, zijn mensen vrolijker en worden natuur en dier met respect behandeld. We zien gelukkig om ons heen dat steeds meer mensen geven om het milieu en willen bijdragen aan een betere wereld. Dat geldt ook voor ons! Wij werken daarom liever niet met plastic, maar met afbreekbaar verpakkingsmateriaal. En gaan voedselverspilling actief tegen. Bijvoorbeeld door juiste porties te serveren en continu te kijken hoeveel er per dag geproduceerd moet worden.

Goed doel

Maar we geven ook om mensen die het veel minder hebben dan wij in Nederland. Wereldwijd leven er miljoenen kinderen op straat, waarvan het grootste gedeelte in Latijns-Amerika. Zonder thuis én toekomst. De meeste kinderen komen uit armoedige omstandigheden. Nuestros Pequeños Hermanos Mexico zorgt sinds 1954 voor opvang en scholing van thuisloze kinderen in familiehuizen. We spreken van ‘familiehuizen’, maar in feite zijn het kleine dorpjes waar kinderen in een veilige omgeving opgroeien en waar zij weer echt kind kunnen zijn; ze krijgen liefde en aandacht, (medische) zorg en een volledige schoolopleiding.

In totaal worden in de familiehuizen in Mexico 743 kinderen opgevangen. De meeste kinderen komen uit armoedige omstandigheden en sommigen zijn fysiek, emotioneel en/of seksueel misbruikt door ouders of familieleden. Anderen zijn verlaten door hun ouders of wees.

‘Save the world’ Taco

In samenwerking met “Nuestros Pequeños Hermanos Mexico” dragen wij graag bij aan de bouw van een 21 hectare mais boerderij, die 3000 verse tortilla’s per dag kan produceren voor thuisloze kinderen in Mexico. Door middel van het bestellen van onze (h)eerlijke ‘Save the world’ Taco, draag jij bij aan de toekomst van deze kinderen.

Blijf op de hoogte van onze HOT deals!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief